Systemen

Op deze website kunt u spoorverbreders bestellen in alle maten en soorten.Standaard  leveren wij 3 mm tot en met 130 mm TUV gekeurde spacers.Wij zijn ook goed  gesorteerd in alle tussenmaten en wanneer uw gewenste maat er onverhoopt niet tussen zit kunnen wij die in de meeste gevallen voor u laten maken.
Ook leveren wij op aanvraag alle soorten adapters van 3 naar 4 gaats en van 4 naar 5 gaats. Ook deze zijn te bestellen in vrijwel alle gewenste combinaties.

Alle getoonde afbeeldingen op deze website zijn slechts voorbeelden en zullen per steek afwijken.

De volgende systemen zijn bij ons te bestellen:

Systeem 5

Deze spoorverbreder is enkel gecentreerd en wordt op dezelfde wijze gemonteerd als systeem 2. De spoorverbreder wordt met langere wielbouten resp. kartelbouten vastgezet. Deze dient u extra bij uw order mee te bestellen. Let hierbij op de dikte van de draad, lengte en of de kop conisch of bol is.

Indien nodig verlengde bouten/kartelbouten apart meebestellen

Systeem 2

Spoorverbreders met dubbele centrering. De spoorverbreder wordt met langere wielbouten resp. kartelbouten vastgezet. Deze dient u extra bij uw order mee te bestellen. Let hierbij op de dikte van de draad, lengte en of de kop conisch of bolconisch is.
Indien nodig verlengde bouten/kartelbouten apart meebestellen

Systeem 3

Deze spoorverbreders zijn uit zeer hoogwaardig aluminium geproduceerd. De spoorverbreder wordt op de naaf gemonteerd met de meegeleverde moeren. Met uitzondering van enkele Off Road modellen hebben alle spoorverbreders een dubbele centrering. De spoorverbreder komt compleet met alle benodigde bevestigingsmaterialen.

De moeren om het systeem op de auto te monteren worden standaard meegeleverd

Systeem 4

Technisch identiek aan systeem 3. In plaats van tapeinden is de spoorverbreder voorzien van inwendige draad, waarmee de velg met de originele bouten kan worden gemonteerd. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van zeer hoogwaardig aluminium is het niet nodig om draadbussen in de spoorverbreder te persen.

De bouten om het systeem op de auto te monteren worden standaard meegeleverd

Systeem 2D

Deze spoorverbreders zijn hoofdzakelijk bedoeld voor Daimler-Chrysler modellen, bij wie de originele vetkappen bij montage verwijderd moeten worden. De funktie van de vetkappen wordt door de spoorverbreders overgenomen. Deze spoorverbreders hebben een dubbele centrering en worden met langere wielbouten resp. kartelbouten vastgezet. Deze dient u extra bij uw order mee te bestellen. Let hierbij op de dikte van de draad, lengte en of de kop conisch of bolconisch is.

Indien nodig verlengde bouten/kartelbouten apart meebestellen

Systeem 4D

Deze spoorverbreders zijn hoofdzakelijk bedoeld voor Daimler-Chrysler modellen, bij wie de originele vetkappen bij montage verwijderd moeten worden. De funktie van de vetkappen wordt door de spoorverbreders overgenomen. Technisch identiek aan systeem 3. In plaats van tapeinden is de spoorverbreder voorzien van inwendige draad, waarmee de velg met de originele bouten kan worden gemonteerd. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van zeer hoogwaardig aluminium is het niet nodig om draadbussen in de spoorverbreder te persen.

De bouten om het systeem op de auto te monteren worden standaard meegeleverd

Adapters

Op aanvraag leveren wij alle gewenste adapters.
Een adapter kan bestaaan uit systeem 2 waarbij het naafgat van de auto afwijkt van het naafgat aan de velgkant maar ook uit een systeem 3 of 4 waarbij de steek van de auto afwijkt van de steek van het wiel.

Systeem X

Ons nieuwe adaptersysteem steekt wereldwijd boven alle andere systemen uit vanwege de grote hoeveelheid toepassingen. Het is nu mogelijk om adapters te kiezen voor iedere denkbare combinatie voor uw auto. Deze spoorverbreders zijn uit een zeer hoogwaardige aluminium-magnesium verbinding samengesteld. Met deze adaptersets is het mogelijk de velg op een auto met een andere steek of naafgat te monteren. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Laat u zich overtuigen door ons Systeem X!

         

Met Systeem X zijn vrijwel alle toepassingen mogelijk
!